忍者ブログ
- Introduces the technological applications of meta material and how to design meta material antenna. - アンテナの設計の仕方やメタマテリアルの工学的応用例を紹介します。
[13]  [12]  [11]  [10]  [9]  [8]  [7]  [6]  [5]  [4]  [3
×

[PR]上記の広告は3ヶ月以上新規記事投稿のないブログに表示されています。新しい記事を書く事で広告が消えます。

 Përparim të shquar të shoqërisë informative, kompjutera dhe pajisje multimedia, komunikimet pa tel, wireless dhe të zhvillimit të komunikacionit dhe rrjeteve optike është diçka të jashtëzakonshme. Ne keto, e cila më të përpunimit digjital të sinjaleve sinjal. Shpejtë Për përpunimin e madhe e kapaciteteve, frekuenca e përdorimit dhe të lartë frekuencën fazë, disa qindra në disa MHz GHz band është bërë. 0,1 Ky ishte sinjal digital trajtohet thjesht si një qark të lumped dridhmë elektrike. Mirëpo, ajo propagates si një electromagnetic wave përmes substrate dhe të bëhet në fund të frekuencës së lartë, dhe ka qenë në gjendje për të hartuar një pajisje për të trajtuar të valë. I informacionit dhe komunikimit, si simbolizoi nga telefonat mobil dhe internetit duke përdorur valët e radios dhe të lehta valë. Në këtë mënyrë, baza për ndërtimin e shoqërisë së informacionit, e bazuar në maksvel ekuacion i "electromagnetism" dhe të kërkojnë një bazë të njohurive, përsëri, "electromagnetism" ka shqyrtuar rëndësinë e. 

Electromagnetism, fenomenet fizike në botën e vërtetë është e padukshme në sy i lirë nuk mund të jetë një eksperiencë abstrakte. Një i tillë metafizik botë, dhe rreth ancestors tonë është e madhe akademike gjeniale 200 deri mbaruar. Përveç kësaj, zbulimin e electromagnetic valë në të kaluarën në 100 vjet. Electromagnetism është e pajisur me një të bukur për të përfundojë një shumë e akademike. Bukurinë e electromagnetism, "në maksvel's equations" aggregated janë në një mirëkuptim të electromagnetism, "dhe të kuptuarit e maksvel's equations, kanë lirinë për të bërë" një ekzagjerim të thuhet se është . 

Kur ju mësojnë të electromagnetism, procesin e mësimit dhe e konsiderojnë dy mënyra. E para, pak nxënës janë të lehta për tu kuptuar se si ju i mësoni fillestar klasën që ndjek. Sjellje elektrike si një pikënisje për punën në mes të ngarkuar në coulombic një vakum, efektiv transmitting fushën e energjisë "field, fushën" si fenomen i reification, dhe teori, electrostatic fushë, fushe magnetike statike, electromagnetic induksion, gjatë rrugës mësuar historinë e electromagnetism të një lloji të maksvel e equations dhe sistematike. 

E dyta, që dikur ai mësoi themelore electromagnetism, dhe sistematikisht electromagnetism studiuar dhe e përgjithshme, si pikënisje e maksvel i equations janë të përshtatshme për realizimin e gjithë fotografia, problemi i zhvillimit individual është se si të mësojnë.
PR
この記事にコメントする
お名前
タイトル
文字色
メールアドレス
URL
コメント
パスワード   Vodafone絵文字 i-mode絵文字 Ezweb絵文字
Cvs Drug Store Michigan
Hello, http://www.buybusparcheap.com/ - buspar price Buspar has also been used successfully in conjunction with selective serotonin reuptake inhibitors, also known as SSRI’s. http://www.buybusparcheap.com/ - buspar pills
Dulperulknere URL 2011/10/06(Thu)20:24:08 編集
この記事へのトラックバック
この記事にトラックバックする:
Copyright©Engineering the Electromagnetic Device 電磁波デバイス工学 All Rights Reserved.
忍者ブログ [PR]